Mimimono

Van de eenvoud en sereniteit van de vrije hand tekenen, minimalo's ontwerp drukt in stippen en lijnen de immense waarde van een gebaar uit, alle welsprekendheid van een fluistering, de kracht van een streling.
Bij minimono zijn we ervan overtuigd dat de kleding die onze kinderen dragen hen helpt zich te verhouden tot de wereld en zich duizenden verhalen voorstelt over wie ze zijn en waar ze zijn. Onze kleding is een middel om het ritme en de toon waarmee ze zullen groeien en leven in de wereld te ontdekken en te vinden.
minimono is de vrucht van mijn professionele geschiedenis, van alles wat mijn stad, Barcelona, inspireert in mij en van alles wat ik elke dag leer van het verbazingwekkende universum van mijn drie jaar oude dochter. Vijftien jaar lang was ik een ontwerper van architecturale modellen, een beroep waarin ik de kunst leerde om grootse projecten om te vormen tot kleine objecten. Absolute aandacht voor detail op een millimeterschaal maakte deel uit van mijn werk als modelmaker, en dezelfde geest leidt ons nu bij minimono.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media